Despre noi

Am creat RGC - Romarc Global Concept pentru a vă veni în ajutor.
Comanda produsele RGC la telefon 0721.292.057 sau 0775.226.186 si primesti gratuit masuratorile, livrarea si montajul, preturi mici si program flexibil.

Despre RGC

Romarc Global Concept

ROMARC GLOBAL CONCEPT SRL este partenerul dumneavoastra de incredere! Folosim materiale de o inalta calitate imbinate cu o excelenta cunoastere a procedeului de productie pentru ca produsul dorit sa fie la inaltimea asteptarilor dumneavoastra.

Suntem o echipa tanara, reprezentam un brand important in domeniu, care isi propune sa respecte nevoile si dorintele fiecarui client in parte, prin produse si servicii de calitate superioara. Activitatea noastra este direct dependenta de satisfactia si increderea fiecaruia dintre dumneavoastra.

Obiectivele principale ale intregii echipe:

produse de calitate foarte buna

performanta in domeniul serviciilor prestate

satisfactia clientului

Argumentele profesionalismului echipei RGC:

experienta profesionala a companiei

traininguri de calificare tehnica si profesionala

produse de cea mai buna calitate adaptata nevoilor clientilor

servicii si pachete personalizate

Strategia pe termen mediu si lung

Introducerea continua de produse noi, care sa acopere integral nevoile pietei, adaptarea serviciilor si abordarea personalizata a nevoilor clientilor prin oferte concrete si reale, o promovare activa, online si prin intermediul echipei de vanzari.

Oriunde cu placere! Sunati acum – 0721.292.057 sau 0775.226.186

g

Locatia Dvs.

Pentru intalnire si discutii va rugam sa ne sunati pentru a stabili impreuna o intalnire la locatia dumneavoastra.

r

Ne puteti contacta

Pentru orice informatii suplimentare, ne puteti contacta prin email: office@plase-jaluzele.ro sau la telefon: 0721.292.057 / 0775.226.186

e

Suport Clienti

Suport Clienti îţi stă la dispoziţie de Luni până Vineri in intervalul 09.00 – 18.00. Avem program flexibil, ne putem adapta in functie de dvs.

Call Now Button