Plase insecte tip rulou

AcasaPlase insecte tip rulou

Plase insecte tip rulou

Caracteristica principala a acestor plase este caseta plasata in partea superioara a plasei, in care se strange sita. Caseta plasei este fabricata din aluminiu extrudat si este pozitionata in exteriorul ferestrei.

Cealalta componenta importanta a plasei, care contribuie atat la rezistenta ei, cat si la aspectul foarte placut, este sita din fibra de sticla ignifuga. Aceasta este prevazuta cu ochiuri foarte fine, ceea ce o face foarte eficienta impotriva tuturor insectelor.

Acest tip de plasa are ghidaje din aluminiu extrudat cu camera de montaj si nu necesita precadru.In partea inferioara, plasele rulou sunt prevazute cu perii, care asigura inchiderea ermetica. Poti opta pentru montarea unei frane siliconice, care previne accidentele si prelungeste durata de viata a plasei.

In cazul in care doresti sa montezi si rulouri exterioare, poti opta pentru rulouri cu plasa incorporata. De asemenea, in cazul in care ai deja rulouri exterioare montate la ferestre, le poti adauga plase antiinsecte. Este necesar sa stii ca plasa tip rulou este singurul tip de plasa care poate fi montat la rulouri cat si la usi.

Portofoliu lucrari

Call Now Button