Usi de garaj

AcasaUsi de garaj

Usi de garaj tip rulou

Usile de garaj de tip rulou sunt confectionate din materiale de calitate, care le garanteaza rezistenta in timp si impotriva actiunii factorilor meteorologici. Sunt realizate din lamele termoizolante cu grosimi diferite, umplute cu spuma poliuretanica izolanta.

Datorita motoarelor cu telecomanda, sunt foarte usor de folosit si se remarca prin silentiozitate si siguranta in exploatare. Se pot monta la exterior, la interior sau in gol. Aceste usi se incadreaza in peisajul arhitectural, datorita paletei largi de culori si texturi, inclusiv imitatii de lemn.

Actionarea electrica poate fi utilizata pentru usi cu lamele de 55 mm sau de 77 mm. Usile cu lamele de 77 mm se actioneaza numai cu motor. Se realizeaza atat pe baza de telecomanda, cat si pe baza de intrerupator.

Puteti alege telecomanda de culoare neagra cu 1 canal sau 4 canale. Din gama de intrerupatoare puteti opta pentru cele simple – aplicate sau ingropate – sau pentru cele cu cheie.

Actionarea manuala este disponibila numai pentru usile cu lamele de 55 mm. Este o actionare standard si se realizeaza cu arc.

Usi cu lamele de 55 mm. Atat caseta, cat si lamelele sunt din aluminiu. Caseta are forma tesita la 45° si este vopsita in camp electrostatic, fapt care ofera rezistenta indelungata culorii si protectie materialelor. Lamelele acestor usi sunt neperforate si sunt umplute cu spuma poliuretanica izolatoare pentru a oferi izolare termica inalta.

Usi cu lamele de 77 mm. Caseta si lamelele acestor usi sunt din aluminiu vopsit in camp electrostatic. Caseta lor este tesita la 45°. Lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica cu densitate mare, care ofera o izolatie termica inalta, de pana la 0,85 W/m2K (se apropie de cea a unui geam termopan). Lamela terminala este realizata din aluminiu extrudat si este prevazuta cu garnitura din cauciuc, care asigura o izolatie maxima.

PRODUCTIE DE CALITATE

Datorita materialelor si componentelor de calitate folosite, usile de garaj tip rulou au o serie de avantaje si caracteristici care le transforma in solutia perfecta pentru garajul dumneavoastra:

rezistenta deosebita la intemperii

siguranta in exploatare

silentiozitate in exploatare

usurinta in exploatare cu ajutorul motoarelor telecomandate

se pot monta optional lamele perforate

nu obtureaza spatiul de intrare in garaj

confera un aspect estetic deosebit garajului datorita diferitelor tipuri de suprafete sau culori, inclusiv imitatii lemn

CULORI

Usile sunt vopsite in camp electrostatic. Astfel, culoarea are un aspect impecabil pe toata durata de viata a usii. Pentru culorile standard, usile nu au costuri aditionale si au termene de livrare mici.

Portofoliu lucrari

Call Now Button