Plase insecte pe balamale

AcasaPlase insecte pe balamale

Plase insecte pe balamale

Sunt sisteme clasice de protectie impotriva insectelor care se monteaza la ferestre si usi. Le poti monta si demonta personal foarte rapid. Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestor plase este structura clasica, simpla si eleganta, care se potriveste atat la ferestre, cat si la usi.

Le poti utiliza atat in locuinta personala, cat si la birou. Imbina placut elementele practice cu cele estetice. Nu in ultimul rand, structura lor permite montajul pe orice tip de tamplarie.

CULORI PLASE INSECTE

Pentru acest tip de plase ai la dispozitie variante de culori standard si optionale.  Poti alege din gama standard culoarea alba sau culoarea maro. Din gama optionala poti alege o culoare din paletarul RAL sau o culoare imitatie lemn – stejar auriu, mahon, nuc, gri antracit. Culoarea se realizeaza intr-un proces de vopsire electrostatica, care garanteaza rezistenta mare a culorii.

DIMENSIUNI

Sunt produse cu structuri simple, care pot fi realizate pe dimensiuni foarte variate, aproape orice dimensiune a ferestrei sau a usii.

Portofoliu lucrari

Call Now Button